Competiția Națională de Open MIC FISC 2016

Festivalul Internațional de Stand Up Comedy, ediția a 4-a te așteaptă pe scenă la Cluj-Napoca!

Eşti cel mai amuzant dintre prietenii tăi? ? Spui mereu glume în faţa oglinzii crezând că eşti pe scena în faţa unor oameni? Ţi-ai dorit mereu să distrezi şi alţi oameni în afară de prietenii tăi?
Hai la Festivalul Internațional de Stand Up Comedy și demonstrează că ești făcut pentru publicul mare!

Avem 10 locuri pe scena celui mai important festival de stand up comedy din România pentru tinerii comedianți în căutare de glorie.

Stand-up Comedy cu Sergiu si Andrei

Cei mai freshi prezentatori ai matinalului de pe Kiss FM, Andrei Ciobanu și Sergiu se vor urca pe scena Casei de Cultură a Studenților pentru cea de a 4-a ediție FISC.

Andrei Ciobanu s-a apucat de stand-up comedy la Cluj, unde a și terminat facultatea, devenind membru al trupei de comedie Comedica. După puțin timp, a fost contactat de Teo,Vio și Costel pentru a deschide un spectacol de-a lor. A trecut ceva timp de atunci și acum are și el comedianți în deschidere și un show matinal la Kiss FM împreună cu Sergiu.

Sergiu Floroaia este cunoscut pentru one-liner-e, parodii muzicale și apariții la TV, inclusiv pe Comedy Central Extra. Sergiu a început să facă stand-up la o seară de open mic la Cafe Deko în 2006. Acum ajuns cunoscut, împreună cu Sergiu, pentru viralele de pe Youtube și matinalul de la Kiss FM.

Prețul unui bilet incepe de la 20 de lei, iar abonamentele de la 80 de lei si se pot achiziționa online de pe: www.biletmaster.ro sau offline de la Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca.

Stand-up Comedy Cu Badea si Bordea

Dan Badea se remarcă în toamna lui 2007, când devine protagonist al proiectului HBO – “Stand UP Cafe”. Ușor timid, atent și curios: “Scrii materialul, îl repeți, testezi pe scenă, merge sau nu, îl rescrii, adaugi sau elimini și întreg procesul o ia de la capăt.”

Moldovean din Botoșani, Cătălin Bordea, talentat și actor neliniștit a făcut de toate: seriale TV, reclame TV, piese de teatru obscure. Din 2012 este coleg cu Capatos la Un show pacatos pe Antena 1.

Prețul unui bilet incepe de la 30 de lei, iar abonamentele de la 80 de lei si se pot achiziționa online de pe: www.biletmaster.ro sau offline de la Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca.

Show de improvizatie Push / Play

Fisc-ul te invita la un show de improvizatie inedit.

Intr-un spectacol de improvizatie, totul se construieste la fata locului, bazat doar pe sugestiile publicului. Publicul hotaraste ce se va intampla, nimic nu este pregatit dinainte. In consecinta, spectacolul este diferit mereu, la fel cum publicul nu este acelasi in doua seri diferite. Totul se construieste pe loc, fara regizor, fara scenariu. Telecomanda este in mana publicului.

Asa ca… JUST PUSH PLAY!

Prețul unui bilet incepe de la 15 de lei, iar abonamentele de la 80 de lei si se pot achiziționa online de pe: www.biletmaster.ro sau offline de la Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca.

Stand-up Comedy cu Dezbracatu, Unguru Bulan si Nicu Bendea

Dezbracatu’ de la Cronica carcotasilor sau Codrut Keghes a realizat emisiuni precum „COMEDY BAR” inainte de binecunoscuta emisiune de satir si unor Cronica carcotasilor. Iubeste oamenii si pe unde trece straneste veselie si zambete. Oamenii sunt in permanenta sursa lui de inspiratie. Este ferm convins ca talentul sau este un har divin. „TALENTUL E CEVA DE SUS, DE LA DUMNEZEU. DEGEABA TE DUCI LA FACULTATE DACA NU AI PALMA LUI DOAMNE DOAMNE PE CAP.”Este mereu pe drumuri intre munca de la radio si cea de la televiziune dar nu se plange, si va fi pentru prima ora la un show de stand up comedy in Cluj.

Unguru’ bulan a inceput ca si un proiect audio care implica patru personaje: Unguru’ Bulan, Fratzica, Gushteru’ si C8ilu'(Coptilu’). Continutul scenetelor era reprezentat de dialoguri haioase intre cei patru, pe diverse teme sociale, economice, sportive sau chiar politice, in functie de actualitatea lor. Proiectul a debutat in 2005, dintr-o pura intamplare, asa cum declara Ciprian Catunescu(Unguru Bulan), autorul proiectului si al celor patru personaje. Prima sceneta, cunoscuta de internauti sub numele de „Erdeesh”, a fost menita sa descreteasca fruntile colegilor din postul de radio la care lucra Ciprian la acea vreme. De vineri, cand a fost creata sceneta si pana luni dimineata, celebrul „Erdeesh” facuse deja inconjurul tarii. De atunci Unguru’ Bulan incanta publicul cu showurile de stand up comedy din toata tara .

Nicu Bendea inceput să înveţe ce înseamnă comedia de pe internet, uitându-se pe YouTube, dar şi din vechile emisiuni comuniste de la televizor. Nu a urmat niciun curs oficial pe această temă, însă posedă un umor autentic şi spontan. Prima oară Nicu Bendea a urcat pe scenă în 2004, an în care a devenit membru al Trupei de Umor Comedica. Din februarie 2012 Nicu Bendea işi distrează şi binedispune telespectatorii cu emisiunea Tonik Show difuzată pe Transilvania Look.

Prețul unui bilet incepe de la 20 de lei ,iar abonamentele de la 80 lei si se pot achiziționa online de pe: www.biletmaster.ro sau offline de la Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca

Stand-up Comedy cu Toma, Natanticu' si Micutzu'

Toma Alexandru a filmat patru episoade de stand-up pentru Comedy Central Extra, a câștigat concursul King Gong la The Comedy Store din Londra și a participat la Edinburgh Fringe Festival – cel mai mare festival de comedie din Europa.

Simpaticul actor Cosmin NATANTICU pe care l-ati putut urmari jucand in trupa Divertis -„Serviciului Roman de Comedie”sau „Taxi Driver” vine la Fisc.

Cosmin Nedelcu aka `Micutzu` este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up, iar ca meserie de bază practică actoria. Micutzu este cunoscut din video-urile sale virale precum „Cine e grăsuța?” și emisiunile de pe Prima TV. Se descrie ca fiind “Tânăr, visător, fost medium, acum instalator cu mari speranţe pentru viitor, respectat în cercuri înalte, câteodată puţin spanchi, dar în general sociabil. Fost moderator la emisiuni cu tematică filosofică şi fost bodyguard la concerte de muzică simfonică”.

Prețul unui bilet incepe de la 20 de lei ,iar abonamentele de la 80 lei si se pot achiziționa online de pe: www.biletmaster.ro sau offline de la Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca.