Andrei Ciobanu s-a apucat de stand-up comedy la Cluj, unde a și terminat facultatea, devenind membru al trupei de comedie Comedica. După puțin timp, a fost contactat de Teo,Vio și Costel pentru a deschide un spectacol de-a lor. A trecut ceva timp de atunci și acum are și el comedianți în deschidere și un show matinal la Kiss FM împreună cu Sergiu.

Teo, Claudiu Teohari este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România și unul din veteranii acestui gen de spectacol. Cariera sa a început ca un hobby pe scena de la Cafe DeKo în 2004.

Mihai Bobonete a început să practice stand-up comedy în 2003. Din 2006 joacă în mai multe filme marca PRO TV printre care Vine Poliția, Made in Romania și Țaca-Paca, iar în ianuarie 2011 apare la Neatza cu Răzvan și Dani, sub pseudonimul de Văru’ de la Giurgeni. După un sezon de matinal, pleacă la PRO TV, fiind cooptat la Serviciul Român de Comedie. Acum el interpretează rolul patronului crâșmei locale din Las Fierbinți, Bobiță.

Moldovean din Botoșani, Cătălin Bordea, talentat și actor neliniștit a făcut de toate: seriale TV, reclame TV, piese de teatru obscure. Din 2012 este coleg cu Capatos la Un show pacatos pe Antena 1.

Unul dintre cei mai populari comedianți români, Costel este absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică.Face stand up comedy de mai bine de un deceniu alături de colegii săi de la fosta trupă Deko. De atunci asta este pasiunea, provocarea și meseria lui. Din 2006, Costel a început să țină și showuri de improvizație, inițial în trupa “Improvizati”, apoi din 2008 a pus bazele proiectului “Zis și făcut” alături de Viorel Dragu, Cosmin Nedelcu (Micutzu) și Adrian Nicolae.

Dan Badea se remarcă în toamna lui 2007, când devine protagonist al proiectului HBO – “Stand UP Cafe”. Ușor timid, atent și curios: “Scrii materialul, îl repeți, testezi pe scenă, merge sau nu, îl rescrii, adaugi sau elimini și întreg procesul o ia de la capăt.”

Vio a început să facă stand up în 2004 la Cafe Deko. În cei zece ani de șcenă, cu spectacole atât în club cât și în țară, a contribut la amploarea pe care a prins-o fenomenul stand up comedy în România.

Costantin Dita, cunoscut sub numele de Costi Dita, a absolvit in anul 2005 Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografie I.L. Caragiale din Bucuresti, Facultatea de Teatru, specializarea Arta Actorului. A jucat roluri importante in numeroase piese de teatru, filme, cel mai remarcat fiind rolul în serialul Las Fierbinţi difuzat de PRO TV.

Mihai Rait joaca in spectacole interactive de improvizatie, unde totul se intampla pe loc, in functie de imaginatia si de inspiratia fiecarui actor. Mihai este licentiat al Facultatii de Actorie. Acum el il interpretează pe Dorel din seriaalul Las Fierbinți.

A început să facă stand up la seri de open mic, iar în toamna lui 2013 a participat la “Festivalul Național de Stand up Comedy”, unde a câștigat marele premiu.

Nicu Bendea inceput să înveţe ce înseamnă comedia de pe internet, uitându-se pe YouTube, dar şi din vechile emisiuni comuniste de la televizor. Nu a urmat niciun curs oficial pe această temă, însă posedă un umor autentic şi spontan. Prima oară Nicu Bendea a urcat pe scenă în 2004, an în care a devenit membru al trupei de umor Comedica. Din februarie 2012 Nicu Bendea işi distrează şi binedispune telespectatorii cu emisiunea Tonik Show difuzată pe Transilvania Look.

Sergiu Floroaia este cunoscut pentru one-liner-e, parodii muzicale și apariții la TV, inclusiv pe Comedy Central Extra. Sergiu a început să facă stand-up la o seară de open mic la Cafe Deko în 2006. Acum ajuns cunoscut, împreună cu Sergiu, pentru viralele de pe Youtube și matinalul de la Kiss FM.

Adrian Văncică este un actor complet şi a dovedit asta în nenumărate roluri atât pe scenele teatrelor din țară cât și pe micul ecran. Când timpul i-a permis, a făcut cu succes şi stand-up comedy, iar acum îl interpretează magistral pe beţivul satului, Celentano, în serialul Las Fierbinţi difuzat de PRO TV.